Luxe studio te huur in hartje Rotterdam centrum

Bent u op zoek naar een huurwoning in Rotterdam Centrum? Wilt u een leuke luxe studio huren in Rotterdam Centrum? In het bruisende hart van centrum Rotterdam ligt het gerenoveerde Mauritshuis & Koetshuis met 37 studio’s aan de Oude Binnenweg. Ideaal voor studenten, jong professionals en iedereen die graag wilt wonen in het Centrum van Rotterdam.

Studio te huur in RotterdamHet Mauritshuis & Koetshuis zijn in 2012 volledig gerenoveerd en omgebouwd tot 37 studio’s. Het pand is gelegen aan de Mauritsstraat 247-253 om de hoek van de Oude Binnenweg, een van de oudste en meest gezellige straten van Rotterdam. Aan deze weg ligt het oudste café van Rotterdam, Melief Bender. Hiernaast vind u een breed assortiment van lekkere eettentjes en winkels. U kunt niet centraler wonen in Rotterdam. De studio’s liggen dichtbij de Metrohaltes en Tramhaltes van Beurs en het Eendrachtsplein. Om de hoek van de grote winkelstraat Lijnbaan met diverse winkels, cafés en restaurants en gezelligheid.

Bekijk hier het Herbestemmingsplan van het Mauritshuis & Koetshuis.

Omschrijving van de studio’s te huur:

Rental apartment in Rotterdam

De studio’s zijn voorzien van centrale verwarming, een laminaatvloer en luxaflex voor de ramen. Zij beschikken over een eigen keuken, douche en toilet. De keuken is voorzien van een koelkast, kookplaat en combimagnetron. De studio heeft een zeer hoog plafond (5,5 meter) en is daardoor heel ruimtelijk. Het is voorzien van een vide waarop elke huurder na eigen inzicht een slaapgelegenheid of studiegelegenheid kan creëren.

Het pand heeft op elke tussenverdieping een droger, wasmachine en stofzuiger die door alle huurders zonder kosten gebruikt mogen worden. Er is een binnenplaats met tuin, fietsenstalling en zitplaatsen beschikbaar. Het pand wordt om de ene week helemaal schoongemaakt door een professioneel schoonmaakbedrijf. De tuin wordt onderhouden en de ramen worden gezeemd. Tegen betaling van €15,- in de maand is er Wifi beschikbaar. Indien gewenst is er ook een schoonmaakservice voor in de studio’s beschikbaar voor €12,50 per uur.

Maandelijkse huur bedraagt tussen de € 680,- en €835,- en is inclusief voorschot gas/water/elektriciteit

  • De borg staat gelijk aan 1 maand huur
  • De minimale huurperiode is 12 maanden
  • Geschikt voor bewoning door 1 persoon
  • De studio’s zijn voorzien van nette laminaat vloer en luxaflex. (gestoffeerd)
  • Inschrijving is mogelijk

 

Geen makelaar, geen tussenpersoon, geen bemiddelingskosten!

Studio te huur in Rotterdam     Luxe studio huren in Rotterdam     Studios huren in Rotterdam

Ruime studio huren in Rotterdam     Appartement huren in Rotterdam     Rent a studio in Rotterdam

Studio te huur in Rotterdam Centrum     Woningen te huur in Rotterdam     Mooie studio huren in Rotterdam     appartment for rent in Rotterdam

Woning te huur in Rotterdam Centrum     Woning met tuin huren in Rotterdam     Woning huren in Rotterdam Centrum

Woning huren in Centrum Rotterdam     For rent in rotterdam apartment     Rent an apartment in Rotterdam

Apartment for rent in Rotterdam     View oude binnenweg      Studio for rent in Rotterdam

Benieuwd naar de huurwoningen die wij op dit moment beschikbaar hebben? Bekijk hier de Beschikbare Woningen of neem gerust contact met ons op.